Burr’len bij De Koepel overtreft alle verwachtingen

LUNTEREN – Afgelopen zaterdag vond er een nieuw evenement plaats bij De Koepel in Het Luntersche Buurtbosch. Burr’len bij De Koepel bleek een groot succes. Vanaf 14.00 uur wisten mensen de weg naar De Koepel te vinden. Tot 19.00 uur bleef het gezellig druk. 

Boswandeling met verhalen

De Koepelcommissie kijkt terug op een meer dan geslaagde eerste editie van Burr’len bij De Koepel. “We hoopten op droog weer en enthousiasme vanuit het dorp. Dat hebben we geweten! De aanloop was overweldigend en het was dan ook een heerlijke warme herfstdag. Erg leuk ook voor de kraamhouders die hun producten en lekkernijen wisten te verkopen”, aldus voorzitter van de Koepelcommissie Gertjan van Doorn.

De kracht van deze fair was de combinatie van muziek (Jessica Koomen & Band), het proeven, het zich laten informeren en het elkaar ontmoeten. 

Verhalenverteller en natuurkenner Louis Fraanje maakte met een leuke groep, waaronder ook kinderen, een mooie boswandeling met natuurverhalen. De wandelaars hebben genoten van de verhalen over de Veluwse natuur en cultuur, waarbij ook de stroperij en verhalen over de Hessenvoermannen niet ontbraken!

Einde seizoen

De commissieleden sluiten met Burr’len bij De Koepel het seizoen 2022 af. Ook Uitkijktoren De Koepel heeft een winterpauze. In april 2023 start het nieuwe Koepelseizoen weer. Via de website www.buurtbosch.nl word je op de hoogte gehouden.

 

Lees hier de online krant van deze week.