Lunteren in Kerstsfeer viert 15e jubileum met betoverend programma

LUNTEREN – De magie van de feestdagen komt tot leven in Lunteren, want dit jaar markeert het 15e jubileum van het betoverende evenement “Lunteren in Kerstsfeer”. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december wordt het sfeervolle programma gepresenteerd, waarbij de nadruk ligt op gezelligheid, plezier en samenzijn.

Op vrijdagmiddag wordt het festijn speciaal voor de jongsten afgetrapt. Kinderen kunnen zich uitleven met knutselen en schminken, en de spanning zal stijgen tijdens de kinderbingo met fantastische prijzen, gepresenteerd door de grappige Pippeling & Dingertje. Zodra de avond valt, verlicht de Lunterse Lichtjestocht de straten, waardoor de betovering van Kerst in het dorp tot leven komt. Maar dat is nog niet alles. Op het Nieuwe Erf wacht een muzikale verrassing, want niemand minder dan de ‘Blazing Harrows’ zullen het publiek trakteren op een onvergetelijk optreden.

Dit jaar introduceert Lunteren in Kerstsfeer trots een geheel vernieuwde website, waardoor het eenvoudiger is dan ooit om deel te nemen aan de festiviteiten. Van het huren van een kraam voor de braderie tot aanmelden voor de betoverende Lunterse Lichtjestocht, alles is slechts een paar klikken verwijderd. In samenwerking met NLN presenteren ze ook met trots het eerste magazine, getiteld ‘December Tradities’. Blader door dit prachtige magazine voor het volledige programma en boeiende verhalen rondom de decembertradities die Lunteren te bieden heeft.

Ontdek alle festiviteiten en blijf op de hoogte via de geheel vernieuwde website of volg Lunteren in Kerstsfeer op hun sociale media. Laat de magie van het jubileumjaar 15 van “Lunteren in Kerstsfeer” je hart verwarmen en kom samen genieten van de gezelligheid die deze feestelijke dagen te bieden hebben.

Lees hier de online krant van deze week.