Nieuw aanbod aan activiteiten bij Malkander

REGIO –  Welzijnsorganisatie Malkander heeft voor de komende periode een nieuw aanbod aan activitei-ten en cursussen op stapel staan. Jongeren kunnen op voorjaarskamp, jonge mantelzorgers meedoen aan de cursus Sammie en de Schatkist en vrijwilligers en mantelzorgers aan diverse cursussen.

Voorjaarskamp

Voor jongeren van 12 tot 17 jaar wordt in de voorjaarsvakantie van 27 februari tot en met 2 maart aanstaande een waar voorjaarskamp georganiseerd in Het Mussennest in Otterlo. Jongeren kunnen meedoen aan leuke spelletjes, workshops en uiteraard wordt een bonte avond ge-organiseerd. 

De kosten voor dit gezellige kamp is €45,– euro inclusief eten en overnachten. Voor meer informatie en aanmelden stuur een e-mail naar jongerenwerker Joshua de Vries via jdevries@malkander-ede.nl   

Sammie en de schatkist voor jonge mantelzorgers

Malkander biedt kinderen van 4 tot en met 7 jaar die opgroeien met een langdurig ziek gezins-lid, een cursus Sammie en de schatkist. Vanaf 14 februari van 15.30 – 17.00 uur wordt in acht bijeenkomsten in de Wiekslag in Ede aan jonge mantelzorgers spelenderwijs ondersteuning ge-boden. 

Hond Sammie leert de kinderen van alles, zoals hoe los je dingen op als je boos bent of verdrietig en hoe je laat zien dat je blij bent. Voor meer informatie en aanmelden, neem con-tact op met jongerenwerker Gerrie Kelderman via gkelderman@malkander-ede.nl of bel 06 23894682.    

Nieuw cursusaanbod

En er zijn weer volop nieuwe cursussen waar vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Ede gratis aan deel kunnen nemen. Het aanbod is wederom divers, van ‘Wat te doen bij een Niet Pluis Gevoel, ‘Mixed Media, spelen met materialen’, ‘Hoe herken je Niet Aangeboren Hersen-letsel en hoe ga je ermee om’ tot ‘Basis boekhouden en financiën voor bestuurders en pen-ningmeesters van verenigingen’. Ook is er een leuke djembé workshop om aan deel te nemen of een filosofische wandeling maken door de natuur. Voor meer informatie over de cursussen en inschrijven ga naar www.vrijwilligers.malkander-ede.nl/actviteiten

Meer informatie?

Wilt u meer informatie wat Malkander voor u kan betekenen, neem contact op via 0318208080 of info@malkander-ede.nl 

Lees hier de online krant van deze week.