Dit jaar tiende kunstroute Renswoude

RENSWOUDE – Op zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 openen de Renswoudse kunstenaars de deuren van hun atelier, huis en tuin  voor iedereen die zijn/haar creatieve geest wil voeden. 

De bedoeling van kunstroute Renswoude is bezoekers blij en enthousiast maken. Kunst is zoveel meer dan een vaardigheid. Het wordt de 10de keer dus je kunt wel spreken van een jubileum.  In totaal zijn er 13 kunstenaars die staan te trappelen om hun passie met u te delen. Het aanbod is zeer gevarieerd. Fotografie, beelden, brons, keramiek, illustraties en schilderijen met uiteenlopende technieken zoals aquarel, olieverf, acryl en pastel. Op zaterdagmiddag verzorgt Ons Genoegen een muzikale noot tussen 15.30 en 16.30 uur. Alle adressen zijn bereikbaar met de auto, maar de route krijgt een extra dimensie als je deze  met de fiets aflegt (ca. 10 km). 

Er zijn ook kunstwerken te koop en als je iets speciaals in gedachten hebt als cadeau voor iemand, zijn er kunstenaars die maatwerk kunnen leveren. De deelnemers van Kunstroute Renswoude kijken er naar uit om jullie te ontmoeten op za. 2 september &  zo. 3 september tussen 13.00 – 17.00 uur.  www.kunstrouterenswoude, Facebook en Instagram @KunstrouteRenswoude 

Lees hier de online krant van deze week.