Tankstation Esso de Stroet viert 25-jarig bestaan in Lunteren

LUNTEREN – Deze week markeert een bijzondere mijlpaal voor tankstation Esso de Stroet in Lunteren, aangezien het deze week zijn 25-jarig jubileum viert. 

Sinds de opening in 1998 heeft dit tankstation, als uitbreiding van de activiteiten van HAVÉ Brandstoffen, een essentiële rol gespeeld in de regio. Destijds bevonden HAVÉ Brandstoffen en zusterbedrijf HAVÉ Verwarming zich aan de Klomperweg in Lunteren. Het bedrijf zag dat er behoefte was aan een groot tankstation in Lunteren waar personenauto’s en vrachtverkeer goed terecht kunnen. 

De strategische locatie naast de afrit van de A30 maakte de Stroet de ideale plek voor dit initiatief.  Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij de andere twee tankstations van HAVÉ Brandstoffen in Lunteren, namelijk Esso de Tol (Edeseweg) en Esso Spelt (Barneveldseweg).

Meer dan alleen tanken

Tegenwoordig biedt Esso de Stroet meer dan alleen brandstof. Naast het tanken van hoogwaardige brandstoffen kunnen klanten genieten van verse broodjes bij CAFE HAVÉ, de uitgebreide shop verkennen, de auto laten wassen bij de wasstraat en zelfs een kar huren. Esso de Stroet anticipeert op de toekomst door in te spelen op duurzame brandstofoplossingen, zoals de CO2-besparende brandstof (CO2 Saving Diesel), waarmee gebruikers tot 89% CO2 kunnen besparen in vergelijking met conventionele dieselvarianten. Bovendien zijn er laadpalen aanwezig voor het opladen van elektrische auto’s. HAVÉ Brandstoffen blijft zich ook in de toekomst richten op ontwikkelingen op het gebied van energietransitie. 

HAVÉ Brandstoffen 140 jaar

Dit jaar is niet alleen Esso de Stroet in feeststemming, maar ook HAVÉ Brandstoffen viert een indrukwekkend jubileum van 140 jaar. Sinds 1883 levert HAVÉ Brandstoffen als groothandel smeermiddelen, oliën en brandstoffen aan de zakelijke markt en voorziet het tankstations in de regio van hoogwaardige producten. Het zusterbedrijf, HAVÉ Verwarming, viert eveneens haar 140-jarig bestaan als groothandel in haarden en kachels.

Feestelijke Jubileumviering bij Esso de Stroet: Win grote prijzen en profiteer van kortingen!

Om het 25 jaar bestaan te vieren pakt Esso de Stroet groot uit met allerlei leuke acties. In de week van 4 december kunnen klanten genieten van niet alleen aantrekkelijke kortingen, maar maken ze ook kans op fantastische prijzen. 

Ontdek alle winacties en vind de kleurplaat op de achterkant van deze krant. Esso de Stroet nodigt iedereen uit om deel te nemen aan het feest en te profiteren van de festiviteiten. Mis deze kans niet om te winnen en te besparen terwijl we samen het 25-jarig bestaan van Esso de Stroet vieren! 

Ga voor meer informatie over deze acties naar : www.havebrandstoffen.nl/feestweek.

Lees hier de online krant van deze week.