Muziekvoorstelling: Herrie in de tent

LUNTEREN – Een muziekvoorstelling, getiteld ‘Herrie in de tent’, wordt op het grasveld voor het Westhoffhuis uitgevoerd.

Hiermee maakt ‘Frisse Oren’ haar opwachting in Lunteren. Het is een nieuwe tekstloze muziekvoorstelling voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar en hun (groot-)ouders. Volwassenen hebben dus ook een kaartje nodig om de voorstelling bij te kunnen wonen.

De voorstelling gaat over twee kampeerders die op fietsvakantie zijn en hun tentje op een camping, op gepaste afstand van elkaar, opzetten. De ene zet zijn tentje keurig op en stalt zijn spulletjes netjes uit om vervolgens heerlijk te kunnen genieten van de stilte en om lekker in zijn boek te lezen.

Dan krijgt hij opeens een buurman die een stuk luidruchtiger en chaotischer is. Wat is dat voor een herrie die uit die uit zijn tent komt? Hoe wordt dit toch nog gezellig voor allebei? Alle bekende campinggeluiden en gebruiken komen op muzikale wijze voorbij: het opblaaspompje, de onvermijdelijke mug in de tent, gezang onder de (buiten)douche, het geluid van badslippers, gespetter in een badje, een potje tafeltennis etc.

Een openluchtvoorstelling (± 25 tot 30 minuten), passend bij de 1,5-meter- samenleving (grasveld Westhoffhuis). De kosten zijn: € 2,50 per persoon.

Dinsdag 18 augustus, om 10:00 uur en 11:30 uur. Meld je aan via de www.cultura-ede.nl