Uitnodiging…

Eén voor allen

En allen voor één?

Zo graag  hadden wij ieder weer uitgenodigd voor de jaarlijkse expositie ten bate van de Manege Zonder Drempels. Maar het valt te raden …, het kan niet doorgaan.

Geen reünie van allen die wij jaarlijks met zoveel plezier ontmoeten op de plek waar wonderen gebeuren. Geen Sinterklaas met zijn Pietenband, geen knapperig verse oliebollen, geen kraampjes met aardigheden, geen raden naar het aantal pepernoten. En geen expositie van werken die wij leden en aanvoerders van de clubs Nellestein & Nellestein voor dit prachtige doel gemaakt hebben om te koop aan te bieden.

Alhoewel… er is één schilderij dat wij via deze weg aan kunnen bieden. Een werk dat een ieder kan kopen om het ook weer te delen. Dit om toch het goede doel te steunen dat het in deze tijd zoals zovele zwaar te verduren heeft gezien de omstandigheden.

U kunt dit schilderij in meervoud kopen op vaste verkooppunten of bestellen bij de Manege Zonder Drempels (https://www.manege-zonder-drempels.nl/kerstkaart/)

in de vorm van de (kerst)kaart. (€1,20 per stuk bij 10 stuks gratis verzending).  Aldus dit jaar het stuk dat wij aanbieden voor de 30ste expositie in het jaar 2020

Alstublieft, de Tramwachter