‘Lunteren ontmoet Lunteren’ wederom een grandioos succes

LUNTEREN – Het dinner-party evenement voor Lunterse senioren was afgelopen woensdag weer een daverend succes. Dit jaar door LunterenAktief georganiseerd in samenwerking met de Molukse stichting Ana Upu. In het Westhoffhuis genoten 100 enthousiaste Lunteranen van een leerzaam en muzikaal feest en een heerlijke Indonesische rijsttafel.

Het was mooi om te zien dat Lunterse dorpsgenoten uit alle geledingen van de samenleving van deze activiteit kunnen genieten. Op deze saamhorigheid kan Lunteren trots zijn! De lezing door Ad Dijkstra namens de Hersenstichting was boeiend en interessant en het aansluitende samenzijn in de Plaza gezellig en geanimeerd. De achtergrondmuziek door Roy en Harry had hier zeker haar 

invloed op. Het grote feest barstte los in de Rabozaal met grote prachtig gedekte, ronde tafels in Molukse sferen. Pianist/zanger Nick Jefferson en zangeres Diana kregen zelfs de voetjes van de vloer waarbij het feest eindigde met een vrolijke polonaise. Het door vele vrijwilligers met zorg klaargemaakte buffet viel erg goed in de smaak en de borden werden meermaals bijgevuld!Een leuk gegeven was ook dat wethouder Peter de Pater aanwezig was als dorpsambassadeur van Lunteren en bij de vele gesprekken een open oor had voor wat de Lunterse senioren zoal bezighoudt.

De laag gehouden entreeprijs kon mede mogelijk gemaakt worden door een groot aantal sponsoren. Onze dank gaat uit naar: Gemeente Ede, Idee in Uitvoering, Regiobank, O.L.O, A.M.V. Lunteren, VPVA-notarissen en ODG-accountants.

Alle aanwezigen waren unaniem van mening dat ‘Lunteren ontmoet Lunteren’ een jaarlijkse traditie moet worden!

Lees hier de online krant van deze week.