Chris van den Heuvel neemt afscheid bij Brandweer Lunteren

LUNTEREN – Na ruim 27 jaar bij de brandweer te hebben gezeten, heeft Chris van den Heuvel zaterdag dan echt officieel afscheid genomen bij het brandweerkorps van Lunteren. 

Dit gebeurde op feestelijke wijze. Hij werd symbolisch door de brandweerauto thuis opgehaald, en ging vervolgens met z’n vrouw en kinderen richting zaal Floor waar de rest van het korps op hem wachtte. Daar volgde nog een gezellige avond. 

Tijdens de 27,5 jaar brandweer is hij ook nog 6 jaar gecombineerd brandweerman bij het korps Barneveld geweest. Tevens voor deze periode nog 6 jaar bij de jeugdbrandweer in Ede. “Ik heb in deze lange periode heel veel meegemaakt”, aldus Chris. 

“Maar als ik er iets moet uitplukken wat veel indruk op me heeft gemaakt, dan is het de grote natuurbrand tijdens Pasen  2014 op de Hoge Veluwe wel”, vervolgt hij. “Ik heb altijd mijn werk met heel veel passie en liefde uitgevoerd, maar op je hoogtepunt moet je stoppen, en dat doe ik nu met pijn in m’n hart” vervolgt hij.  “Er is een tijd van beginnen en een tijd van stoppen,” sluit hij af.

Lees hier de online krant van deze week.