Bussinessclub Lunteren wordt Lunteren Werkt!

LUNTEREN – Tijdens de jaarlijkse zomerbijeenkomst werd er naast een naam ook een nieuw bestuur gepresenteerd. Het nieuwe bestuur wordt gevormd door Carla Bol en Susan van Laar adviseurs bij DBA advies | Zelfstandig adviseur van RegioBank, Stephan Wilderbeek eigenaar van Passie voor Financieel Advies en Martijn Hendriksen bedrijfsleider van Van Milt Restaurateurs.

In 2014 werd Businessclub Lunteren opgericht door Vera Hogewoning en Marije Kuppens om het zakelijk netwerk in Lunteren te versterken. Tot dinsdag 20 juni droeg dit netwerk de naam Businessclub Lunteren en werd er iedere derde dinsdag van de maand een bedrijfsbezoek gepland.

Laagdrempelig

“We merkten dat ‘Businessclub Lunteren’ door zijn naam een hoge drempel opwierp, daarom proberen we het met ‘Lunteren Werkt’ speelser te maken,” legt Stephan uit over de naamsverandering. Naast een verandering in naam en bestuur worden de bedrijfsbezoeken beperkt tot twee keer in het jaar en wordt er naast een kerstdiner en een zomeractiviteit een derde vrije activiteit georganiseerd. 

Waarbij voorheen de bezoeken vrijblijvend waren en iedereen kon aansluiten tegen eenmalige betaling, wordt er nu gewerkt met een lidmaatschap. “We hebben geen sectorexclusiviteit, dus iedereen is vrij om aan te sluiten. Maar we willen wel proberen juist zoveel mogelijk verschillende bedrijven te krijgen,” legt Carla uit over de samenstelling. 

Samenwerken

Naast het eigen netwerk wil Lunteren Werkt in de toekomst ook met nabijgelegen netwerken samenwerken. “Ook zijn we aan het kijken naar een soort van banenmarkt. Veel bedrijven hebben te maken met te weinig personeel. Graag willen we met name de jeugd laten zien wat er in Lunteren allemaal is, zodat we ze ook binnen Lunteren kunnen houden. ” vertelt Susan.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten en activiteiten vinden plaats op de derde dinsdag van februari, april, juni en september. En op de tweede dinsdag van december vindt het kerstdiner plaats. De kosten komen uit op 150 euro per jaar en aanmelden kan door te mailen naar sh.vanlaar@dba-advies.nl of te bellen naar 0318-734280. 

19 september is de volgende bijeenkomst bij Uitkijktoren de Koepel. Noteer deze datum alvast in je agenda. Opgeven kan via www.businessclublunteren.nl  

Lees hier de online krant van deze week.