Edervener Arjan van Ravenhorst start inzamelingsactie

EDERVEEN – De negenentwintigjarige Arjan kreeg vorig jaar de schrik van zijn leven. Er werd in november 2021 namelijk Multiple sclerose oftewel MS bij hem geconstateerd.

Dit is een chronische aandoening aan het centrale zenuwstelsel. De aandoening is progressief wat inhoudt dat herstel niet mogelijk is, er zijn enkel middelen om het ziekteproces te vertragen. In het geval van Arjan betrof het een zeer progressieve vorm, waardoor hij binnen drie weken in een rolstoel belandde. Inmiddels zijn drie ziekenhuizen met zijn uitzonderlijke ziekteverloop bezig.

Over Arjan

“Lichamelijk ben ik altijd zeer actief geweest. In m’n werk als betonlaborant en met m’n passie voor oldtimer trekkers. Daarnaast leg ik graag tuinen aan en help ik graag mee op de boerderij van m’n ouders,” vertelt Arjan. “Mijn vrienden, werk, het zit allemaal in de buurt van die boerderij. Mijn grootste wens is om weer te kunnen lopen. Dat zit er helaas niet meer in. Maar weer kunnen wonen op het erf van mijn ouders zou mijn leven weer dragelijk kunnen maken.” Om dit te realiseren wil hij een aanleunwoning naast het huis plaatsen. Zijn ouders kunnen dan als mantelzorgers de nodige hulp verlenen.

Inzamelingsactie

Voor een aanleunwoning is er geld nodig. Doordat hij door zijn aandoening niet meer kan werken, willen banken geen lening verstrekken. Hij had een vaste baan als betonlaborant en zit nu ziektewet, maar zelfs dat bewoog de banken er niet toe om het geld te verstrekken.

Hierdoor is hij afhankelijk van uw hulp. Middels een inzamelingsactie hoopt hij een bedrag van 150.000 euro op te halen, zodat hij een aanleunwoning kan aanschaffen.

Wilt u Arjan helpen ga dan naar  

Gofundme of neem contact met hem op 06-83606467

Lees hier de online krant van deze week.