Aankomende zondag Jazz in De Koepel met Loes Heineke en Peter Poulissen

LUNTEREN – Het najaar nadert maar voordat de echte herfst intreedt organiseert de Koepelcommissie op zondag 17 september het laatste concert van dit jaar, het jazzconcert. Te gast zijn Loes Heineke en Peter Poulissen. Beide zijn muzikanten uit onze eigen vallei. Loes woont in Lunteren, zij zingt dus een thuisconcert. Peter begeleidt Loes op de gitaar.

Samen hebben Loes en Peter een sfeervol en inspirerend programma samengesteld. Op de eerste omloop van uitkijktoren De Koepel gaan ze hun enthousiasme voor muziek op de gasten proberen over te brengen. Het repertoire bestaat voornamelijk uit jazz- en bluesmuziek met af en toe wat Latin en blues-rocknummers. Kortom, alle ingrediënten voor een swingend jazzconcert midden in Het Luntersche Buurtbosch.

Kaarten voor het concert kosten €20,- per persoon en zijn online te koop op: www.buurtbosch.nl. Wilt u liever losse kaarten kopen dan kan dat op De Pleisterplaats, het terras naast De Koepel. De Pleisterplaats is dagelijks open van 13.00-17.00 uur.

Lees hier de online krant van deze week.