Informatieavond Energiezuinig wonen

LUNTEREN – Op woensdag 22 maart organiseert Maaike van Doorn Makelaar in samenwerking met de gemeente Ede, Energieloket Ede en Bouw Adviesbureau Buizer een gratis bij te wonen informatieavond Energiezuinig wonen. 

Het is actueler dan ooit: je huis verduurzamen. Van het gas af, zonnepanelen op het dak, isoleren: een bestaande woning verduurzamen kan nog best een klus zijn. 

Het verduurzamen van je huis levert vaak lagere kosten op voor de energierekening, maar het brengt ook een investering met zich mee. Sommige investeringen zijn snel terugverdiend, andere mogelijk wat minder snel. Maar waar te beginnen? Wat bespaar je met verbeteringen zoals isolatie of een (hybride) warmtepomp en op welke subsidies kun je rekenen? In een snel veranderende huizenmarkt komen hier bij Maaike van Doorn Makelaar steeds vaker vragen over.

Om u bij al deze vragen verder op weg te helpen organiseert Maaike van Doorn Makelaar met verschillende sprekers een informatieavond Energiezuinig wonen. Tijdens deze avond nemen verschillende deskundigen u mee op het gebied van isolatie-, ventilatie-, verwarmings- en opwekkingsmogelijkheden. Daarnaast krijgt u praktische bespaartips en informatie over subsidies en leningen vanuit de gemeente Ede.

Komt u ook? 

U bent op woensdag 22 maart van harte welkom bij Het Westhoffhuis in Lunteren (Dorpsstraat 28). De zaal is open vanaf 19.30 uur en de avond start om 20.00 uur. 

Rond 21.00 sluiten we de avond af met een drankje en is er de gelegenheid om vragen te stellen. Meld u aan door te mailen naar info@maaikevandoornmakelaar.nl of bel 0318-483700. 

Lees hier de online krant van deze week.