2e kanswinkel ’t Kerkerf in Euterpe

LUNTEREN – Het 2e kanswinkeltje van de Herv. Gem. Lunteren, ’t Kerkerf, is verhuisd naar het gebouw Euterpe. Het heeft haar stek voor de komende jaren gevonden tegenover het Westhoffhuis. Zaterdagmiddag vond de opening plaats. Deze viel enigszins in het water doordat er net een forse bui over kwam.

De opening werd verricht door twee dames van het eerste uur: Oedi Wolswinkel en Ina Bloemendal.

Vaste stek in Euterpe

In haar openingsrede refereerde Cobi van Nieuwenhuizen (voorzitster werkgroep) bedankt zij alle vrijwilligers die de afgelopen weken zich hadden ingezet bij de verhuizing. Het oude pand aan de Dorpsstraat in Lunteren werd verlaten om in het gebouw Euterpe een vaste stek te krijgen.

Doordat de Hervormde Gemeente Lunteren het voormalige muziekgebouw van KNA had gekocht werd de weg vrijgemaakt voor de verhuizing van de 2e kanswinkel ’t Kerkerf.  Het was niet de eerste verhuizing van het winkeltje. 

Begonnen in de oude bibliotheek aan de Julianastraat (hoek Postweg) vond het vervolgens onderdak in de voormalige verfwinkel van Wim Blankenspoor. Toen deze winkel moest wijken voor de nieuwbouw van de Dekamarkt vond ’t Kerkerf onderdak aan de overkant van de Dorpsstraat. Nas vele jaren daar haar klanten te hebben ontvangen werd zaterdag dan de deur geopend in gebouw Euterpe.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 13.30 – 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. U bent er welkom.

Lees hier de online krant van deze week.