Goed nieuws van de Vluchtheuvel

Opstarten activiteiten

De activiteiten van de Vluchtheuvel in de Muldersschuur hebben een poosje stil gelegen vanwege het corona virus. Maar we mogen gelukkig weer iets meer! Dat gaan we wel voorzichtig doen.

De dinsdagochtenden kunnen we weer elkaar ontmoeten bij het koffie drinken. De Muldersschuur is te klein om veilige afstanden te kunnen garanderen. Maar Party Centrum Floor biedt ons tijdelijk onderdak in har grote zaal. Afgelopen dinsdag konden we elkaar weer voorzichtig ontmoeten. Op 1 en 8 september zijn senioren van harte welkom bij Partycentrum Floor aan de Dorpsstraat 36 te Lunteren.

Nieuwe belangstellenden vragen wij van tevoren aan te melden via email geeske.telgen@planet.nl of mobiel 061410628.

Westhoffhuis  

Een tweede activiteit wordt samen met Malkander georganiseerd op vrijdagochtend 28 augustus vanaf 10.00 uur. Herman Gerritsen (70) uit Ede is vorig jaar samen met zijn vrouw Ria (67) van Ede naar Rome gefietst. Hij zal ons met veel mooie plaatsje vertellen over deze boeiende reis. De lezing is gratis.

Aansluitend aan het verhaal is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een lunch voor 2,50 euro. Opgeven kan in het Westhoffhuis via 0318-482992 of info@lunterenaktief.nl

Helaas hebben we maar plaats voor 30 personen.