Lakbescherming voor exclusieve Porsche

REGIO – Samen met compagnon Joris Kok van Wax’M brengt Lunteraan Isja Visser lakbeschermingsfolie aan op een gloednieuwe Porsche 911 GT3 Touring (992). Op deze manier is deze dure bolide straks beschermt tegen steenslag en gebruikerskrasjes (wassen, begroeiing, etc.).

Deze Porsche betreft een heel speciaal model volgens Joris, omdat de motor geen turbo heeft. “Maar door het hoge toerental van 9.000 omwentelingen, levert de motor toch een vermogen van 510pk.” Naast de vele ‘gewone’ auto’s, is dit één van de exclusievere modellen die behandeld wordt door Blindeer Service Lunteren.

Voordat er anti-steenslagfolie op de auto wordt geplakt, maakt Joris deze eerst goed schoon. “De auto wordt eerst goed voorgewassen, daarna gepolijst en vervolgens weer schoongemaakt en ontvet,” legt Joris uit over het proces. “Zelfs al komt de auto net uit de fabriek rollen, want dan kan het al zijn dat er oneffenheden zijn ontstaan tijdens het transport,” vervolgt hij.

Snijplotter

Blindeer Service Lunteren beschikt over een database met snijtemplates voor bijna alle auto’s. “We selecteren de auto en de oppervlakken in het systeem”, vertelt Isja. “Vervolgens sturen we deze naar de snijplotter die de folie op maat snijdt. We hoeven dus niet op de auto zelf te snijden.” De folie wordt vervolgens vakkundig door beide mannen aangebracht met als resultaat dat de auto goed en onzichtbaar is beschermd.

Deze lakbeschermingsfolie is voor zowel (bedrijfs-)auto’s als machines geschikt. Daarnaast monteren de heren ook folie voor bescherming (warmtewering, inbraakvertraging, UV-bescherming) voor gebouwen, interieurs, displays en lampen.

Meer informatie: www.blindeerservicelunteren.nl

Lees hier de online krant van deze week.