Uitbreiding showroom NDR Keukens – Inspelen op veranderende (woon)trends

LUNTEREN – Bij NDR Keukens in Lunteren wordt volop gewerkt aan deverbouwing van de showroom. Deze wordt fors uitgebreid en betekent eenverdubbeling van de vloeroppervlakte op de begane grond. Met deze verbouwing richt NDR Keukens zich op de toekomst en biedt het de ruimte om de nieuwste trends beter te kunnen presenteren.

Aanvulling woongenot

Sinds 2005 is NDR Keukens gevestigd aan de Dorpsstraat (hoek Thorbeckestraat) in Lunteren, nadat Nico en Marjan de Rooij in 2001 de start maakten met NDR Keukens. Sinds enkele jaren is ook zoon Jens de Rooij actief in het bedrijf. Het aanbod van keukens en aanverwante producten heeft sindsdien een enorme vlucht genomen.Tegenwoordig is een keuken meer dan een aanrechtblad met een aantal kastjes. De keuken vormt een belangrijk onderdeel van de woonbeleving. Dat betekent dat ook de presentatie in de showroom bij NDR Keukens hierop aangepast wordt. In de nieuwe showroom kunnen klanten kennismaken met een totaalpakket, waarbinnen de keuken een centrale rol speelt. Dit kan desgewenst doorgetrokken worden naar de andere ruimtes in de woning. Denk hierbij aan bijkeuken, tv/wandmeubel, inloopkast of gaderobe. Alles naar wens van de klant en in lijn met de keuken. Hierin denkt NDR Keukens graag met u mee.

Nieuwe stijl

Bij NDR Keukens zien zij deze uitbreiding van het assortiment als het inspelen op een veranderende markt. In de nieuwe showroom wordt de klant

meegenomen in deze nieuwe stijl van woninginrichting. In de nieuwe setting

komt de presentatie van de nieuwste kleuren, uitvoeringen, steensoorten, en

inbouwmogelijkheden optimaal tot zijn recht.

Open Deur Dag

Zaterdag 2 maart is het een Open Deur Dag bij NDR Keukens (Dorpsstraat 199, Lunteren). Van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom voor een kennismaking met de vernieuwde showroom. 

Lees hier de online krant van deze week.