Nieuwe speeltuin en interieur voor Eethuis ’t Hek

LUNTEREN – Met de wisseling van wacht afgelopen najaar is er ook gekozen voor een opknapbeurt. Na maanden werk is het interieur opgeknapt en is er een nieuwe speelplek voor de kleinsten onder ons.

“Eethuis ‘t Hek staat onder de wat oudere mensen nog bekend als speelplaats. Zo hadden ze vroeger zelfs botsautootjes, vliegtuigjes en een loopwiel,” vertelt de nieuwe eigenaar Jacco van Leerdam die het samen met zijn vrouw Sophia runt. “Maar dat waren hele andere tijden,” vertelt Jacco die veel in veiligheid heeft geïnvesteerd. “Er is hier iemand geweest die alles heeft opgemeten en gekeken naar de veiligheid. Zo ligt er voor 30cm aan boomschors,” vervolgt hij.

Naast de speeltuin is het interieur opgeknapt. Qua indeling hebben er geen grote veranderingen plaatsgevonden, maar de sfeer is wat huiselijker geworden. Mooie sfeerlampen en een warm interieur zorgen er dan ook voor dat jong en oud zich hier thuis voelt. 

In de serre bevindt de vertrouwde ton met barkrukken, waar mensen na werk van een drankje kunnen genieten. “Deze serre is ook afsluitbaar, dus is er een keer een kinderfeestje dan kan de deur gewoon dicht,” vertelt Jacco. 

Nieuw voor  ’t Hek is de uitgebreide lunchkaart. Waar je voorheen alleen bij ’t Hek terecht kon voor de snelle snack, zijn er nu ook luxebroodjes te bestellen. “Ook kan je bij ons het hele jaar door softijs en milkshakes halen.”

Wat betreft de openingstijden. “We zijn altijd open op de vaste tijden en als je voor sluitingstijd aankomt of als er zomers voor openingstijd een groep recreanten komt, dan willen wij flexibel zijn,” vertelt Jacco, die benadrukt dat klanten zich niet bezwaard hoeven te voelen. Daarnaast komt er  een duidelijk bord met daarop ‘open’. 

De openingstijden vind je op de website, waar je sinds kort ook online kunt bestellen. Voor de bestellingen geldt nog steeds dat je het moet afhalen. 

Meer informatie vind je op eethuisthek.nl

Lees hier de online krant van deze week.