Opening Koepelseizoen met Lunterse: Uitmarkt en twee expositie openingen

LUNTEREN – Op zaterdagmiddag 6 april wordt het weer een gezellige middag bij De Koepel. Tussen 14.00 en 17.00 uur vieren we de opening van het Koepelseizoen met de Lunterse Uitmarkt. Gelijktijdig zullen ook de binnen expositie, van leerlingen van Atelier Bouwsema, en de buiten expositie, verzorgd door Kunstlijn Lunteren, geopend worden. Uiteraard wordt de binnen expositie weer vergezeld door keramiek van Merrit Keramiek. 

De Koepelcommissie is blij en trots dat de tweede buitenexpositie, in samenwerking met de kunstenaars van Kunstlijn Lunteren, van de grond is gekomen. De eerste buiten expositie die in 2020 werd georganiseerd was zo geslaagd dat de tweede al even op het verlanglijstje van de Koepelcommissie stond. 

Altijd gezellig

De altijd gezellige seizoens- en expositie openingen zijn bekend in het Lunterse maar met de Lunterse Uitmarkt wil de Koepelcommissie Lunteranen uitnodigen om te komen kijken wat de Lunterse verenigingen en stichtingen dit jaar allemaal voor ons in petto hebben. Diverse Lunterse organisaties zullen hun programma voor komend jaar laten zien in de kramen op het pleintje voor De Koepel.

Deelnemers

•Wegwies

•Happen en meer

•Kunstlijn Lunteren

•Bosbad Lunteren

•Vrienden Het Luntersche Buurtbosch

•Stichting Het Luntersche Buurtbosch

•Stichting Beleef Lunteren

•Lunteren Media / Lunterse Krant

Ook meedoen?

Ben je een Lunterse organisatie die dit jaar leuke activiteiten organiseert in Lunteren en wil je meedoen aan de Lunterse Uitmarkt dan kun je een e-mail sturen naar 

koepelevenementen@buurtbosch.nl. 

Laagdrempelig

De Lunterse Uitmarkt is laagdrempelig en de Koepelcommissie hoopt dat veel Lunterse verenigingen en stichtingen ook willen laten zien wat er de rest van het jaar allemaal te beleven is in Lunteren. 

Uiteraard is er een gezellig muziekje en er zullen drankjes te koop zijn. Uiteraard gaat ook de Pleisterplaats weer open. Hier zijn de warme dranken en overheerlijke koeken te koop.

Lees hier de online krant van deze week.