Nieuws
Na een succesvolle herfstfair vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een fair t.b.v. Stichting Ontmoeting gehouden. Dit gebeurt bij het sfeervolle groencentrum De Bruine Meren in Otterlo. Deze geheel overdekte markt is een uitje voor het hele gezin voor het goede doel.
Deze twee dagen durende fair is een gezellige markt voor jong en oud met allerlei kraampjes. Ook zal er beide dagen een kleedjesmarkt worden gehouden. Voor kinderen is er voldoende speelgelegenheid en zijn er verschillende activiteiten. Denk hierbij o.a. aan broodjes bakken boven het vuur en een speurtocht over de fair. Op de vrijdagavond is er, vanaf 19.30 uur, een veiling. Meer informatie over de fair, de acties, de deelnemers en de veilingproducten vindt u op www.herfstfairotterlo.nl.
Jong en oud: van harte welkom op vrijdag 21 oktober van 10:00 tot 21:30 uur en op zaterdag 22 oktober van 10:00 tot 16:00 uur bij Groencentrum De Bruine Meren, Apeldoornseweg 93 te Otterlo. Beide dagen is er voldoende eten en drinken te verkrijgen, schuif dus gerust bij ons aan!
De Stichting Ontmoeting biedt, op basis van christelijke naastenliefde, professionele hulp aan onze dak- en thuisloze medemens. De hulp die geboden wordt varieert van praktische diensten zoals eten en een douche tot een time-outperiode en intensieve begeleiding. Dit gebeurt op verschillende locaties in het land. Meer informatie over Stichting Ontmoeting kunt u vinden op www.ontmoeting.org