Nieuws
Begin 2018 zal SSCVL de eigenaar zijn van De Zorgbus. Deze bus wordt ingezet om alle Lunteranen die niet of onvoldoende in staat zijn zichzelf te vervoeren naar de activiteiten die plaatsvinden in Het Westhoffhuis en Buurtcentrum De Schakel. Ook zal de bus gedeeld worden met andere (zorg)instellingen en maatschappelijke organisaties van Lunteren en het buitengebied.
 
Samen met een pool van andere chauffeurs zorgt u ervoor dat onze medebewoners weer mobiel worden. Hoe groter de pool, hoe flexibeler we met zijn allen kunnen zijn.
 
We zoeken per januari 2018 meerdere chauffeurs, op vrijwilligersbasis, die voldoen aan de volgende functie-eisen:
- u bent in het bezit van Rijbewijs BE
- u spreek vloeiend Nederlands
- u bent service gericht
- u bent minimaal 1 dagdeel van 6 uur per week beschikbaar.
 
Houdt u van rijden en vind u het leuk om in vrijwilligersverband sociaal bezig te zijn?
Bent u een gastheer/vrouw, representatief, flexibel en voldoet u aan bovenstaande eisen? dan nodigen wij u uit om te reageren!
 
Reageren kan per mail: a.beckers@westhoffhuis.nl of per post: Postbus 60, 6740 AB, Lunteren t.a.v. Ad Beckers, Zakelijk Leider SSCVL.
Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0318-482992.
 
Is bovenstaande vacature niet de uwe, maar steekt u wel graag de handen uit de mouwen en wilt u uw steentje bijdragen aan de samenleving? Dan kunt u ook reageren.
We zijn een groeiende organisatie en wellicht dat we met uw kennis/inzet en onze doelstellingen iets voor elkaar kunnen betekenen op een ander vlak.