Nieuws
Zaterdag 22 april is het weer mogelijk om cholesterol te laten prikken bij DIO drogisterij Soap & Spices. De metingen gaan op afspraak.
 
Een te hoog cholesterol is één van de risicofactoren voor het ontstaan van hart- en vaatziekten. Het is een belangrijke oorzaak van het vernauwen en dichtslibben van bloedvaten. Vaak hebben mensen geen idee over de hoogte van hun cholesterol. Het is vrij gemakkelijk te meten en mocht de waarde te hoog zijn, dan valt met een paar aanpassingen van de voeding en eventueel het gebruik van natuurlijke cholesterolverlagers vaak het cholesterolgehalte te verlagen.
Op zaterdag 22 april kunt u gratis uw cholesterol laten meten bij DIO Soap & Spices. Drogist Adriaan: “de vorige keer zaten we zo snel vol dat we mensen nu graag een nieuwe mogelijkheid bieden”. De meting duurt een paar minuten en wordt gedaan door een ervaren therapeut. Een afspraak maken kan in de winkel of telefonisch op 0318-301154”. Men kan tevens vragen stellen over het eventuele gebruik van natuurlijke cholesterolverlagers zoals rode gist rijst capsules.