Sportblessures

Is het Rondje om de Koepel u toch teveel geworden? Maar wil u graag blijven hardlopen? Lees de volgende tips om sportblessures te voorkomen.

Misschien is het een idee om een goede sportclub te zoeken. Die kan u helpen bij het opbouwen van het hardlopen. Hiermee is de kans op blessures een stuk kleiner.

Daarnaast zijn passende hardloopschoenen minstens zo belangrijk. Niet elke sportschoen is geschikt voor hardlopen en een gespecialiseerde zaak kan u hierin adviseren.

En homeopathie kan helpen na een sportblessure, ook als dit al lang geleden is gebeurd en u er nog steeds last van heeft. Hier een voorbeeld uit de praktijk.

“Sporten is gezond”, zegt Myra, terwijl ze moeizaam gaat zitten in de stoel tegenover me. “Maar sinds mijn peesblessure na het hardlopen begin ik er toch aan te twijfelen.” En dat snap ik. Want een sportblessure, zeker aan een pees, kan lang duren. Myra heeft last van haar knie en hardlopen gaat niet meer. Maar ook bij een gewone wandeling doet haar knie pijn. Als ze een tijdje stil zit komt ze nauwelijks overeind. Niets voor haar, ze is graag bezig en hardlopen is haar lust en haar leven.

Met homeopathie help ik haar sneller op de been. Maar een standaard homeopathisch middel voor een blessure is er niet. Het hangt af van de soort pijn die ze heeft, de plek van de blessure, omstandigheden die de pijn erger of juist beter maken. Met de informatie die Myra me geeft heb ik een homeopathisch middel gevonden wat haar binnen enkele weken van de pijn af hielp.

Herkent u dit? Heeft u klachten na het sporten? Of blijft een blessure van een tijd geleden steeds maar weer opspelen? Maak een afspraak. Dan zoek ik een homeopathisch middel wat past bij uw blessure waardoor u sneller weer kunt sporten. Wel zo gezond! Kijk eens op www.homeopathie-dupau.nl.

Monique du Pau

De rubriek ‘Gezondheid’ wordt o.a. verzorgd door:
Monique du Pau – www.homeopate.nl

Klassiek homeopaat voor mens en dier
Lage Veldweg 18
6741 JL Lunteren
06-30651623