Hooikoorts

Drie tips voor een goede nachtrust bij hooikoorts
Voor veel mensen is het voorjaar een reden om vrolijk te worden. Langere dagen, hogere temperatuur, alles groeit en bloeit. Is het voor u vooral een tijd van benauwdheid, jeukende ogen, niesen en een verstopte neus? En slaapt u daardoor slecht? Dan heeft u wellicht iets aan de volgende tips om ’s nachts minder klachten te hebben.

  • Houdt de ramen van uw slaapkamer dicht in “pollentijd”. Alleen als de wind niet op uw raam staat kunt u de kamer even luchten. Vooral bij droog weer waaien de pollen anders uw slaapkamer binnen.
  • Wilt u de ramen overdag toch open? Er zijn antipollen horren, die zo fijnmazig zijn dat ze pollen tegenhouden.
  • Leg de kleding die u overdag heeft gedragen niet neer in de slaapkamer. De pollen die op de kleding zijn gekomen gedurende de dag blijven zo bij u uit de buurt.

Hooikoorts is een overreactie van uw lichaam op pollen van bomen en planten. Uw afweer reageert te hevig waardoor u klachten krijgt. Met homeopathie gaat uw afweer weer op een normaal niveau  functioneren. Geen vermoeidheid en hoest. Gewoon naar buiten kunnen zonder benauwd te worden. En zonder bijwerkingen als sufheid.
Wilt u meer weten? Of heeft u zelf tips om uw hooikoorts in de hand te houden? Mail naar info@mdupau.nl

Monique du Pau

De rubriek ‘Gezondheid’ wordt o.a. verzorgd door:
Monique du Pau – www.homeopate.nl

Klassiek homeopaat voor mens en dier
Lage Veldweg 18
6741 JL Lunteren
06-30651623