Nieuws
 U kent het wel. In de zomer staan veel verenigingsactiviteiten vaak op een laag pitje. En ook
zijn familieleden of de buren op vakantie. De Vluchtheuvel en PCOB (i.s.m. de kerken in Lunteren) organiseren,daarom in de maanden juli en augustus inloopochtenden. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig bijpraten met de andere aanwezigen. De vrijwilligers (zie foto boven) nodigen alle inwoners van Lunteren hiervoor van harte uit!
Zomer_inloopochtenden_De_Vluchtheuvel_en_PCOB
Wanneer: iedere dinsdag, vanaf dinsdag 7 juli t/m dinsdag 25 augustus. Hoe laat: vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 12.00 uur. Voor wie: alle bewoners van Lunteren.Waar: in de Muldersschuur, Roskammersteeg 5 te Lunteren Kosten: € 1,- per persoon, daarvoor krijgt u twee kopjes koffie of thee met een koekje Hoe: op eigen gelegenheid. Als u niet met eigen vervoer kunt komen, neemt u dan contact op met Dick van de Weerd,
tel. 0318 484390. Hij kan het vervoer dan voor u regelen. Ook voor andere vragen over de inloopochtenden kunt u terecht bij: Marianne Versteeg, tel. 0318 486780, coördinator van de inloopochtenden, of bij Geeske Telgen, tel. 0318 487046 van Stichting ‘De Vluchtheuvel’.