Nieuws
Dinsdag 19 februari vindt de volgende bijeenkomst van Businessclub Lunteren (BCL) plaats. Henk Stomphorst van OpenUp Technologies is deze avond onze gastheer. De bijeenkomst staat in het teken van het thema: ‘Mixed Reality Experience’. Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren worden van harte uitgenodigd.
 
Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij gebouw Tech 2 bij AeresTech. Dit gebouw staat tegenover het CHE, Zandlaan 29 in Ede. Er is vrij parkeren op de parkeerplaats achter de slagboom. Zoals gebruikelijk start de bijeenkomst om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) en wordt deze afgesloten met een hapje en een drankje.
 
Mixed Reality Experience
OpenUp Technologies neemt jullie, d.m.v. een Mixed Reality Experience, mee in een nieuwe wereld van ongekende mogelijkheden. Een wereld waarin interactive virtuele scenes worden geïntegreerd met de werkelijkheid. De virtuele scenes zijn interactief en kunnen ondermeer gebruikt worden om (lastige, moeilijke, te dure of nog niet bestaande) trainingssituaties te creëeren. Er is een kleine introductie maar verder ligt de focus op zelf ervaren!
 
Aanmelden
Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden op www.businessclublunteren.nl. Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 5,00 per deelnemer voor de gastheren als tegemoetkoming in de kosten.