Nieuws
De Lunterse diëtist Mieke Daenen heeft een nieuw boek uitgebracht: Lekker minder koolhydraten eten.
De titel geeft het doel van dit boek aan, dat geschikt is voor iedereen (volwassenen en kinderen) met overgewicht en/of diabetes type 2.
De laatste jaren is steeds meer gebleken dat een verminderde inname van koolhydraten positief bijdraagt aan de bloedsuiker, fitheid en het gewicht van mensen. Door structureel minder koolhydraten te eten kun je diabetes type 2 voorkomen en zelfs behandelen.
 
Mieke Daenen en Johan Bruijnen, beiden al jarenlang diëtist, hebben ruime ervaring in het begeleiden van volwassenen en kinderen met overgewicht en diabetes type 2. Zij richten zich met hun begeleiding op het helpen ontwikkelen van een ander eetpatroon. Om het hun cliënten makkelijker te maken, schreven ze samen het kaartenboek ‘Word je eigen diëtist’.
In dit boek vind je als lezer allerhande informatie over koolhydraten, diabetes en beweging. Maar ook staan hierin ontbijt-, lunch- en dinerkaarten om zelf een dagmenu mee samen te stellen.
Wordt ook je eigen diëtist en ga lekker minder koolhydraten eten. Je valt af, gaat je fitter voelen en krijgt een lagere bloedsuiker. En bovendien... blijf je gewoon lekker eten!
 
Voor meer informatie en bestellen kijk op www.miekedaenen.nl.
Het boek is ook verkrijgbaar bij Dietheek Lunteren, Etos Lunteren of via www.bol.com.