Nieuws

“Met zijdebloemen heb je altijd sfeer in huis!” Dat zegt zijdebloemspecialist Marleen van Keulen. Sinds kort is zij met haar bedrijf in zijdebloemen ‘Season Style’ neergestreken op het bedrijventerrein De Stroet in Lunteren.
Vanuit het pand aan het Hullerpad 28a bedient zij zowel de zakelijke klant als de particulier. Van bruidswerk tot interieurwerk en het zijdeboeket op de ontvangstbalie, Season Style komt tegemoet aan de wensen van de klant.

Zijdebloemen_van_S_eason_S_tyle

Marleen is met haar bedrijf Season Style afkomstig uit Putten en heeft van kinds af aan in de bloemen gewerkt. “Ik ben altijd al gek op bloemen geweest.”
Maar dan toch de keuze voor zijde bloemen. “Die blijven altijd mooi. Voor mij was het een logische keuze omdat dit prima is te combineren door vanuit je huis te werken.”
Bedrijven schakelen Marleen in voor het periodiek ‘verversen’ van boeketten e.d. in het bedrijf, of voor de aankleding van speciale gelegenheden als recepties en jubilea. Ook het bloemetje op de ontvangstbalie kan door Season Style worden verzorgd.
Zijdebloemen zijn door de hoge kwaliteit niet van echte bloemen te onderscheiden. Ze bieden vele voordelen, waaronder dat ze altijd fris en helder blijven en met een paar eenvoudige ingrepen een geheel nieuw boeket worden.

Particulieren hebben ook de weg gevonden naar het pand aan het Hullerpad in Lunteren. Marleen: “Er wordt veel gewerkt en dan is het prettig bij thuiskomst een mooi boeketje op tafel te zien. Het is sfeervol en doet gezellig aan. Men komt er prettig thuis.”
Ook voor bruidswerk kan men Season Style inschakelen. Inmiddels hebben diverse bruidsparen hun feestelijke dag mogen meemaken met corsages en bruidsboeketten die de gehele dag mooi en fris toonden.
“Dat doen ze na 12.5 jaar nog steeds”, aldus Marleen, die aangeeft dat het onmogelijke eigenlijk niet bestaat bij het werken met zijdebloemen.

Vrijdag 14 november houdt Season Style open huis. Van 15.00 tot 21.00 uur is men er welkom. Vanaf deze datum is Marleen ook vrijdagavond geopend, van 19.00 tot 21.00 uur.
Overdag is Marleen de gehele week bereikbaar via: tel. 0318 – 30 66 97, seasonstyles@live.nl of www.seasonstyles.nl