Nieuws
Eigenaar Wim Blankenspoor is het gelukt om een overnamekandidaat te vinden voor zijn verf- en behangspeciaalzaak aan de Dorpsstraat in Lunteren. Wim: “Na bijna 50 jaar actief te zijn geweest in de winkel, die mijn ouders een kleine 65 jaar geleden zijn begonnen, wordt het nu tijd om het rustiger aan te gaan doen.”
De Lunterse Lotte van den Brandhof gaat de uitdaging aan om de winkel op een verfrissende manier voort te zetten.
Wonen_Van_den_Brandhof 
Lotte van den Brandhof in gesprek met Wim Blankenspoor voor de winkel waar ‘Voor Verf & Wonen Van den Brandhof’ zich gaat vestigen
 
Service en kwaliteit gewaarborgd
Wim: “Ik ben blij dat het gelukt is om een overnamekandidaat te vinden voor mijn winkel. Hierdoor blijft er in Lunteren een verf- en behangspeciaalzaak en voor mijn medewerksters is een goede oplossing gevonden. Ik ben ervan overtuigd dat de huidige service en kwaliteit zullen blijven. Wat dit betreft is de winkel in goede handen van Lotte. Zij zal het zo vertrouwde adres blijven voor uw verf, behang en onderbrengen in een ander pand. Voor onze klanten uit Lunteren en wijde omgeving blijven op deze manier de service en kwaliteit gewaarborgd.”
 
Voor Verf & Wonen Van den Brandhof
Wim is al enige tijd geleden met de ‘Dekamarkt’ tot overeenstemming gekomen om zijn pand over te nemen. Dit betekent wel dat de winkel gaat verhuizen.
In het najaar zal de nieuwe winkel ‘Voor Verf & Wonen Van den Brandhof’ haar deuren openen aan de Dorpsstraat 123. Dit is het pand tegenover de Hema waar voorheen Scooter Jeans gevestigd was.
Aan het vertrouwde assortiment van verf, behang en raamdecoratie wordt het verkopen van vloeren toegevoegd. Klanten kunnen bij ‘Voor Verf & Wonen Van den Brandhof’ terecht voor een compleet en nog meer op elkaar af te stemmen totaalinrichting van de woning.
 
Voor het zover is zal het in- en exterieur van de nieuwe winkel in een eigentijds en verfrissend jasje worden gestoken. Tot aan de in het najaar geplande opening blijft de huidige winkel aan de Dorpsstraat 68 geopend met dezelfde service en kwaliteit zoals men gewent is!