Nieuws
Met het thema: ‘In the spotlights’ organiseert ‘Abito Mode’ zaterdag 15 oktober een modedag. Centraal staan deze dag de merken ‘Poools’ en ‘Sandwich’.
 
‘Poools’ is een Nederlands modelabel, dat zich onderscheidt met een goede pasvorm en fijn draagcomfort. De collectie is vrouwelijk en stoer. Details krijgen de volle aandacht en zorgen voor de perfecte look.
‘Sandwich’ is eveneens een Nederlands modelabel. De collecties van ‘Sandwich’ hebben een herkenbare signature. Goed op elkaar afgestemde stijlen, kleuren, patronen en materialen. Hierdoor kunnen er makkelijk combinaties gemaakt worden.
Bij besteding van €75,- of meer aan deze merken, ontvangt de klant op deze dag een leuk cadeau.
Tea van Roekel van ‘Het Sieraad’ is aanwezig met haar accessoires. Zo kan de nieuwe outfit geheel compleet worden gemaakt. Zij geeft deze dag €10,- korting op al haar tassen.
Natuurlijk zorgen we weer voor een hapje en een drankje, zodat uw bezoek een echt uitje wordt!
 
Stoere mannenavonden
Woensdagavond 19 en donderdagavond 20 oktober worden er voor de mannen speciale koopavonden georganiseerd. Van 17.00 - 22.00 uur kunnen de mannen (met hun partners) bij Abito Mode terecht voor de nieuwste collecties van o.a. ‘No Excess’, ‘Twinlife’, ‘Esprit’, ‘Tom Tailor’, ‘Blue Concept’ en ‘Gardeur’.
Tijdens deze speciale koopavonden geeft ‘Abito Mode’ 10% korting op haar herencollectie en worden er heerlijke broodjes hamburgers en braadworsten geserveerd.