Nieuws

Wat opvalt bij Shoe & More aan de Dorpsstraat (tegenover het Nieuwe Erf) is de etalage. Telkens weer weet Reinalda van Harten er een blikvanger van te maken. Deze zomer trok de unieke Harley Davidson motor veel bekijks, vorig jaar luide het de winter in met een echte sneeuwetalage. Dit jaar weer teruggehaald en sinds kort dwarrelt de sneeuw er naar benenden.

Nieuwe_sierradenlijn_1

Naast schoenen biedt Shoe & More ook een keer aan accessoires. Nieuw in de collectie zijn de sieraden van ‘Oxies’ en ‘My66’. Handgemaakte sieraden van leer uit Nederland. Het verschil tussen beiden zit het in dat de lijn van ‘Oxies’ stoerder is en de sierraden van ‘My66’ uit het luxere segment komen.
Beiden sieraadlijnen zijn uitstekend te combineren de collectie biedt daarin voldoende keus.
Ook voor panty’s kunnen vrouwen en meiden terecht bij Shoe & More. De gehele maand december krijgt de klant een waszakje gratis bij aankoop v.a. € 15,00 aan panty’s.

Nieuwe_sierradenlijn

De schoenen en laarzen e.d. zouden bijna vergeten worden. Dames, kinderen en heren vinden er volop keuze in merken en modellen.
Inmiddels is de opruiming begonnen in alle segmenten van de schoenen en laarzen.
Speciaal voor kinderen is er een speelhoek, waar zij zich prima kunnen vermaken. Ondertussen kan moeder en of vader dan op hun gemak een keuze maken uit de uitgebreide collectie bij Shoe & More. Loop er eens naar binnen, Reinalda heet u er van harte welkom.

O ja, het zou bijna onvermeld blijven. Shoe & More staat zaterdag 6 oktober op de winterfair in Otterlo. Vanaf 14.00 uur bent u er welkom.
Een week later is het ook vertegenwoordigd op de kerstmarkt in Lunteren. Deze is van 13.00 uur tot 20.00 uur.