Nieuws
In het weekend van 24 tot en met 26 april vonden op het Jeugdkampeerterrein in Lunteren de regionale Scoutingwedstrijden van Scouting Regio Neder Veluwe plaats. Padvindsters en verkenners van Scouting Lunteren deden hier aan mee en hebben de zesde en achtste plaats behaald. Een prestatie om trots op te zijn.
 
Tijdens de regionale Scoutingwedstrijden gingen scouts uit de hele regio de strijd met elkaar aan. Dit gebeurde op het gebied van echte Scoutingactiviteiten. Uit de hele regio waren 23 groepen naar Lunteren gekomen.
De scouts moesten tijdens het weekend een eigen keuken pionieren (bouwen met hout en touw, red.), koken op hun eigen tafelvuur en natuurlijk hun tent op de goede manier opzetten. Ook stond er een tocht met kaart en kompas door de bossen van Lunteren op het programma en hebben de scouts een themapresentatie gegeven die aansloot bij het thema van de regionale Scoutingwedstrijden: Expeditie Ghana.
 
Met meer dan 150 deelnemers en georganiseerd door een team van tientallen vrijwilligers was het een gezellig weekend. De scouts van Scouting Lunteren hebben het erg naar hun zin gehad en erg veel geleerd. Ze moesten alles dit weekend helemaal zelf doen, waardoor goede samenwerking erg belangrijk was.