Nieuws

Inmiddels zijn alle lessen bij Exalto Sport weer in volle gang. In verschillende zalen in Ede en Lunteren is er een uitgebreid aanbod van lessen. Bij Exalto Sport kunt u terecht voor gym- en turnlessen, sportacrobatiek, springen, conditietraining voor dames en badminton voor jeugd en volwassenen.
Al deze lessen worden gegeven in gezellige groepen door deskundige leiding.

Voor de hele kleintjes die net kunnen lopen is er peuter-oudergym. Voor dames die graag hun conditie op peil willen brengen én houden is er elke maandag de conditiegroep. De lessen voor kleuters zijn uitgebreid met een nieuw uur op de dinsdagmiddag in ut Sporthuus in Lunteren.
De iets oudere jongens en meisjes kunnen terecht bij de verschillende recreatiegroepen in diverse zalen, waaronder nieuwe zaal in Kernhem. Met voor de getalenteerde kinderen de mogelijkheid om door te groeien naar de verschillende selectiegroepen die op regionaal en nationaal niveau meedoen aan wedstrijden.

De recreatiegroep voor sportacrobatiek traint elke zaterdagochtend in de nieuwe zaal in Kernhem. Ook de sportacrobatiek kent selectiegroepen die op nationaal niveau meedoen aan wedstrijden. Wie graag springt kan eens meedoen met de recreatie springgroep, deze traint elke dinsdag in Lunteren.
Voor de badmintontrainingen kunt u ook terecht in Lunteren, waar de senioren en de jeugdspelers trainen.

Kijk voor het complete lesrooster op www.exalto-sport.nl onder het kopje ledeninfo, of mail voor verdere informatie naar info@exalto-sport.nl. U kunt gerust eens komen kijken en meedoen bij de recreatielessen en badminton. De eerste twee lessen zijn gratis.