Nieuws
Zang, muziek, theater, een prachtige kerst expositie, eten, drinken en heel veel gezelligheid en warmte in en rondom De Koepel! De Koepelcommissie biedt u een superleuk uitstapje met het gezin.
Aanvullend aan de kerstmarkt in het dorp Lunteren is een bezoek aan uitkijktoren De Koepel in het Luntersche Buurtbosch op zaterdag 8 december een leuke en avontuurlijke belevenis. Vanaf 15:30 uur kunt u langs het verlichte wandelpad door het bos tegenover de Lunterse Boer genieten van een mooie wandeltocht.
Kerst_rond_de_Koepell 
Lekkere marshmallows
Programma
Als u bij De Koepel aankomt wordt u verrast door;
15:30 aankondigingstonen door de midwinterhoorns van de Dijkbloazers
15:30 – 16:00 De Westhoffkids
16:00 – 16:25 Gospelkoor Heartbeat
16:30 – 16:50 Theaterwerkplaats MOMO met de leerlingen van OBS De Sprong (1e voorstelling)
17:00 – 17:30 Zangkoor De Horizon
17:40 – 18:00 Theaterwerkplaats MOMO met de leerlingen van OBS De Sprong (2e voorstelling)
15:00 – 18:30 Tussen de optredens volop kerstmuziek door DJ Ferry.
16:05 – 18:00 Expositie in De Koepel met creatieve werkstukken gemaakt door leerlingen van alle basisscholen in Lunteren.
Thema
Het thema dit jaar is “HART” en het is absoluut een must voor ouders en opa’s en oma’s om dit te gaan bewonderen. Het is ook een feest voor de kinderen om gratis marshmallows te roosteren boven de centrale vuurplaats. En gratis lampionnen om door het donkere, geheimzinnige Buurtbosch het pad terug naar de Boslaan te volgen.
Groot kampvuur en een echte lichtjesroute
Doorlopend zal een groot kampvuur op het plein voor De Koepel branden waar iedereen zich kan warmen. Er is erwtensoep en er zijn broodjes worst van topslagerij Van Leeuwen te koop. Het Uilenbos bakt heerlijke winterse pannenkoeken. En natuurlijk zal er ook warme chocolademelk met een neutje en glühwein te koop zijn.
De wandeling van de Boslaan naar de Koepel, over het fietspad door het bos, zal in zijn geheel verlicht worden door kaarsjes. Deze wandeling is heel bijzonder want alle kaarsjes zijn echt! Na een kleine 10 minuten eindigt uw wandeling bij Uitkijktoren en Natuurtheater de Koepel waar u verwend wordt met warmte, muziek, theater, een expositie en heerlijke hapjes en drankjes.
Vervoer
Een originele Amerikaanse schoolbus van Zoo&Zo pendelt heen en weer naar het dorp met als opstapplaats Floor/Museum. Degenen die enigszins slecht ter been zijn kunnen vanaf de Boslaan meerijden met de Safari-express tot aan De Koepel.
Laat u verrassen door de vele leuke activiteiten bij uitkijktoren De Koepel!
Tot 18:30 uur bent u van harte welkom!