Nieuws
Zaterdag 30 mei vonden de Nederlands Kampioenschappen turnen plaats van de derde divisie in Leek. De beste turnsters per toestel kwamen zondag in actie.
Namens Turnclub P.i.T hadden vier turnsters zich geplaatst voor de allround finale, t.w. Steffanie Bos, Selina van de Kuit, Robin Tjon en Jeske Salakory. Marleen Epskamp was reserve en werd niet ingezet, maar was zondag wel geplaatst voor de sprongfinale. Drie keer nationaal eremetaal was het mooie eindresultaat.
 
Steffanie Bos (pupil 1 N3) zorgde voor mooie oefeningen op vloer en sprong. Een derde score op rek zorgden voor een goede tussenstand! Steffanie kwam uiteindelijk bij de beste 17 van Nederland in haar categorie !
Robin Tjon (Jeugd E) zich, ondanks een seizoen met blessures, wel ruim voor het NK. Tjon liet wel nieuwe elementen zien op balk en sprong, met succes! 25e van Nederland is een hele knappe prestatie.
 
Zilver_en_twee_keer_brons_Turnclub_P.i.T_op_NK
Selina van de Kuit (jeugd N4) turnde een plaatje van een wedstrijd. Zij turnde dit weekend haar allereerste NK en pakte gelijk het zilver! De zondag werd voor Selina een domper.
Jeske Salakory (Junior D) turnde een mooie wedstrijd en maakte nergens grote fouten. Helaas zorgde een vreemde landing bij sprong voor een derde plaats, 0,2 kwam ze tekort voor de titel, maar wel pakte zij brons op een NK!
Zondag turnde Jeske haar toestelfinale vloer. Met een derde plaats pakte zij haar tweede nationale medaille!
 
Marleen Epskamp turnde zondag 31 mei haar sprongfinale. Bij het inturnen zag het er rooskleurig uit voor Epskamp. Helaas is het de wedstrijd zelf die telt en hier kwam ze net niet uit met haar aanloop waardoor haar overslag mislukte. Haar streksalto was daarna echter wel heel erg mooi. Zevende van Nederland op dit toestel !