Nieuws
Zaterdag 21 november vond het NK clubteams plaats in Prinsenbeek. Maar liefst 11 turnsters van P.i.T (Lunteren) deden mee aan deze finale. De teams Jeugd N3 en Pupil 1 N2 bundelden hun krachten met turnsters van Sport Balans Culemborg en Longa Woudenberg. De teams van niveau C en D bestonden enkel uit P.i.T turnsters. De prestaties waren wisselend, maar de wedstrijden resulteerden in een achtste plaats, een vierde plaats en twee maal brons!
 
Team jeugd N3 bestond uit Ilse Heuseveldt, Marleen Epskamp van P.i.T , Simone Pont van Sport Balans Culemborg en Sofie Radstaake van Longa Woudenberg. Zonder grote fouten zou dit team zomaar eens kampioen kunnen worden, maar de dames lieten helaas op vloer onnodig veel punten liggen om überhaupt op het erepodium te mogen staan. Heuseveldt liet als persoonlijk succes wel een plaatje van een brugoefening zien en Epskamp knalde er een mooie sprong uit die zij nog niet zo lang beheerst.
 
Team pupil 1 N2 bestond uit Anouk Diepeveen en Lieke Snoijink van P.i.T en Ava Taberima en Marlies Pont van Sport Balans. Dit team bestond als enige team uit turnsters die uit niveau N2 kwamen en/of daadwerkelijk pupil 1 zijn. Een mooie wedstrijd hebben zij neergezet, maar de concurrentie was te sterk. Een mooie achtste plaats op het NK is toch iets om trots op te zijn!
 
Tina Hooijer, Britt Keizer en Rosan Schrama turnden in de categorie van supplement C. Op brug en balk lieten zij zeker 6 hele punten liggen waardoor de verwachtingen kelderden. Ze lieten hun hoofd echter niet hangen en de punten op sprong en vloer maakten toch heel veel goed. Schrama gooide er wel een hele hoge balkscore tegenaan (12,950), Keizer liet zien ondanks een blessure toch een sprong te kunnen uitvoeren van boven de 13 punten en Hooijer is vriendjes met het toestel vloer geworden waardoor zij ineens boven de 12 punten blijft scoren. Gemengde gevoelens over de wedstrijd zelf, maar wel ruim goed genoeg voor een mooie bronzen plak!
 
In de categorie supplement D turnden Marit van Rabenswaaij, Maaike Diepeveen, Kiara Muller en Selina van de Kuit. Op sprong en brug maakten zij veel kostbare fouten, maar hielden hun koppie erbij door op balk en vloer voor tactische oefeningen te kiezen. Dit team was even niet meer zichtbaar op het scorebord, maar hebben zichzelf duidelijk terug geknokt tot de derde plaats !