Nieuws
Afgelopen zondag vond de districtsfinale voor divisie 1 en 2 plaats in Amsterdam. Negen turnsters van P.i.T kwamen in actie, maar liefst vijf daarvan namen eremetaal mee naar huis. Rosan Schrama (junior C) en Marit van Rabenswaaij (jeugd D) werden kampioen met een mooie wedstrijd, Britt Keizer (junior C), Maaike Diepeveen (jeugd C) en Ilse Heuseveldt (jeugd N3) pakten het zilver. Keizer scoorde zelfs 13.200 pt op brug en turnde heel knap een salto voorover op balk tot stand.
 
Selina van de Kuit (jeugd D) turnde een mooie wedstrijd. Ze moest van ver komen en heeft veel geleerd. Toch waardeerde de jury haar niet voldoende voor een hoge klassering, ze werd 12e. Marleen Epskamp (jeugd N3) behaalde persoonlijke doelen door o.a. op de balk te blijven en een prachtige vloeroefening te turnen, ze werd 16e.
Anouk Diepeveen en Lieke Snoijink turnden een mooie wedstrijd. De concurrentie is in deze categorie echter erg sterk, maar ze hielden het hoofd dapper boven water ! Diepeveen werd 8e, Snoijink 9e.
Twee_districtskampioenen 
Voor meer informatie over de leuke trainingen op hoog niveau bij Turnclub P.i.T kunt u een kijkje nemen op onze Facebook: www.facebook.com/Turnclub-pit-Lunteren.