Nieuws
 In het wwekend van 7 en 8 november vond de kwalificatie van de NK clubteams plaats in Waspik. De Lunterse turnclub P.i.T deed in drie categorieën mee, supplement C, supplement D en Pupil 1 N2.
Turnclub_P.i.T_laat_concurrentie_ver_achter_zich_op_weg_naar_het_NK_clubteams
Twee teams van P.i.T bleken de beste te zijn en het andere team (een combinatie team met Sport Balans Culemborg) wist zich met een tweede plaats ook te kwalificeren voor het NK.
De categorie jeugd N3 ging direct door naar het NK. Vier teams vertegenwoordigen P.i.T op het Nederlands Kampioenschap.
In de eerste wedstrijd was het de beurt aan de pupillen 1 N2. Anouk Diepeveen en Lieke Snoijink van P.i.T en Ava Tabarima en Marlies Pont van Sport Balans Culemborg sloegen de handen ineen om een sterk front te vormen in het deelnemersveld. Zij wisten voldoende punten binnen te halen voor de tweede plaats. In de tweede wedstrijd kwamen Marit van Rabenswaaij, Maaike Diepeveen, Selina van de Kuit en Kiara Muller (allen van P.i.T) in actie bij de teams van supplement D. Op sprong, brug en vloer staken zij boven de concurrentie uit en plaatsten zich met een half punt verschil als eerste voor het NK. Tina Hooijer, Rosan Schrama en Britt Keizer (ook allen van P.i.T) begonnen met een ontspannen gevoel aan de vierde wedstrijdronde in supplement C. Zij gebruikten deze wedstrijd om nieuwe elementen uit te. Op het eerste toestel (sprong) werd er door Keizer zelfs 13.500 punten met een prachtige tsukahara gehoekt binnengehaald.
Op balk kon Hooijer sinds één dag een salto op balk en de beslissing om deze direct al op de wedstrijd te turnen pakte goed uit.
Schrama gooide hoge ogen met haar prachtig doorgeturnde brugoefening en zo heeft dit team bewezen allen een onmisbare factor in het team te zijn. Het team versloeg de andere teams met ruim vier punten en ging als eerste door naar het NK.
Ilse Heuseveldt, Marleen Epskamp (P.i.T), Simone Pont, Sofie Radstake (Sport Balans) hebben zich in de categorie Jeugd N3 direct al geplaatst voor het NK vanwege het minder aantal inschrijvingen