Nieuws

Zaterdag 29 maart werd in Almelo de districtsfinale gehouden van de sportacrobatiek in de D/E lijn. Eén van de trio’s wist een tweede plaats te behalen. Het duo Roos-Anna van Uum en Quinty v/d Kolk behaalde bij de E-senioren 24.45 punten. Dit was goed voor de veertiende plaats.
Bij de D-senioren lieten Rinske Bakker, Karlijn Swaen en Annelot Groot Enzerink een mooie oefening zien. Zij behaalden 25.10 punten en werden vijfde en zijn door naar de halve finale.
In dezelfde categorie lieten Claudia Engelen, Tessa van Bindsbergen en Sofie Wijnen een foutloze oefening zien. Ze kregen van de jury 24.95 punten. Zij werden zevende en zijn tevens door naar de halve finale.
Bij de D-pupillen lieten Sarah v.d. Steeg, Irsa Rigg en Hannah Sinia een goede oefening zien. Zij behaalden 24.90 punten en werden tiende. In dezelfde categorie lieten Else v.d. Hee, Jessy Schuit en Fleur Mijnten een prachtige oefening zien. Dit werd beloond met 26.30 punten. Dit trio werd tweede en kreeg de zilveren medaille omgehangen. Ook zij hebben zich geplaatst voor de halve finale van het NK.