Nieuws
Er waait een frisse wind door de Lunterse volleybalvereniging DOS met nieuwe gezichten in het bestuur. En dat was hard nodig, want het bestuur was te klein en had er al heel wat ‘dienstjaren’ opzitten. Nu zijn er vrijwilligers opgestaan om de volleybalvereniging de sportieve toekomst in te leiden.
Nieuwe_bestuursledenvolleybalvereniging
Foto: bovenste rij, v.l.n.r.: Klaas Pees, Jouke Otse, Jarco van Holland, Dennis Bos. Zittende rij, v.l.n.r.: Gea Fluit, Jantine de Vries, Ingrid Snellen en Anita Kooloos.
 
Het afgelopen seizoen was er een werkgroep opgericht om de vrijgekomen bestuursfuncties in te vullen met enthousiaste vrijwilligers. En met succes! Klaas Pees en Jarco van Holland nemen gezamenlijk de taak van voorzitter op zich. Anita Kooloos en Jantine de Vries zijn de nieuwe penningmeesters van de Lunterse vereniging. Dennis Bos zal zich storten op de sponsoring. Van het oude bestuur blijven Ingrid Snellen (secretariaat) en Jouke Outse (wedstrijdsecretariaat) zitten. Ook Gea Fluit blijft aan als bestuurslid; niet meer als penningmeester, maar als algemeen adjunct. Cees Roelofsen stopt met zijn bestuursfunctie, maar blijft als trainer actief.
 
De Lunterse volleybalvereniging DOS werd in april 1966 opgericht. Dit seizoen zijn er twee herenteams, vier damesteams en drie jeugdteams actief in de Nevobo-competitie. Ook kan de volleybalvereniging rekenen op een grote groep mini’s. En is er een recreantenteam dat speelt in de Revoba-competitie.
 
Wil jij ook ervaren hoe leuk het is om te volleyballen? Dan is volleybalverenging DOS dé plek voor jou! Je kan je aanmelden via de website: www.dos-lunteren.nl