Nieuws
Zaterdag 9 april reisden twee teamsvan Exalto Sportacrobatiek af voor de 2e plaatsingswedstrijd A-B lijn sportacrobatiek in Zwolle. Achteraf bleek dit een dag met twee gezichten.
 
Het A jeugd team van Fleur Mijnten, Else van der Hee en Danique Pol hadden als doel, 50 punten halen voor kwalificatie voor het NK. Dit liep echter anders af dan gedacht.
Na een hele mooie tempo oefening gedraaid te hebben, ging het bij de balans oefening mis. Danique raakte ten val. Na grondig onderzoek bleek gelukkig geen letsel. Dit betekende helaas wel voor hun, het einde van deze wedstrijd. Gelukkig staat er nog een wedstrijd op de planning om hun doelstelling te bereiken.
 
Het B lijn team van Rinske Bakker, Lotteke Blok en Sofie Wijnen stond al met anderhalf been in de finale van het NK. Maar om er helemaal zeker van te zijn, waren de punten van deze zaterdag zeker nog van belang.
Met een puntenaantal van 25.600 voor balans en 25.550 hebben zij hun plekje zeker vastgesteld! Deze punten waren tevens goed voor een gouden medaille! Een enorm knappe prestatie.
Goud_voor_Exalto_Sportacrobatiek 
Sportacrobatiek trio: Onderpartners Lotteke Blok en Rinske Bakker. Bovenpartner Sofie Wijnen.