Nieuws
 In Zwijndrecht op de halve fi nale turnen heren,wisten Tieze van den Elsen en Raymond Schonewille zich te plaatsen voor de landelijke finale. Tieze deed dit met een eerste plaats, Raymond met een negende plaats. Afgelopen weekend vond in Zwijndrecht de eerste halve finale turnen heren plaats waar een gedeelte van de landelijke turners zich probeerden te plaatsen voor het NK turnen. Voor Exalto Sport kwamen drie heren in actie.
Exalto_Sport_turners_naar_NK
Foto: v.l.n.r.:  Niels Velthuijs (trainer), Max Koops en Tieze van den Elsen.
Op zaterdagmiddag kon Max Koops nog geen volledige oefeningen draaien door een schouderblessure.\ Echter kon hij met hoge cijfers voor de netheid van zijn oefeningen toch heel tevreden de wedstrijd afsluiten.
Voor Tieze van den Elsen stond er meer op het spel, want behalve plaatsing in de landelijke
meerkampfinale, konden de beste zes turners per toestel zich tevens plaatsen voor de toestelfinales op het NK. Tieze eindigde bij de beste  zes op het onderdeel sprong en behaalde een eerste plaats op zowel de vloer als voltige, en bemachtigde dus voor drie toestellen een plek in de toestelfi nale. In de meerkamp behaalde hij een gouden medaille en plaatste zich teven ruimschoots voor het NK meerkamp. Op zondag was het de beurt aan Raymond Schonewille. Voor hem was het doel om zowel de toestelfi nale voltige als de meerkampfi nale te halen. Met een ruime eerste plaats op voltige en een negende plek in de meerkamp is het hem gelukt. Daarnaast turnde hij een oefening op de ringen waarmee hij ook op dit toestel bovenaan eindigde, waarmee het totaal op twee toestelfi nales komt.