Nieuws
Zaterdag 6 mei kwam de turnster Annelies van Dijk in actie tijdens de halve finale ‘Turnen Dames 1e divisie’. Dankzij een knappe 9e plaats wist Annelies zit te kwalificeren voor het Bondskampioenschap 1e divisie.
 
Duiven
Annelies begon goed op het toestel ‘Sprong’, waarbij zij zich tevens wilde kwalificeren voor de toestelfinale. Met haar twee verschillende sprongen behaalde zij een score van 12,75, wat helaas niet genoeg was voor de toestelfinale. Zij sloot haar wedstrijd af met een nieuwe vloeroefening. Een 12,40 was een goede score en hiermee staat zij 1e reserve voor de toestelfinale van vloer. Dit cijfer was ruim voldoende voor plaatsing naar de meerkampfinale op zaterdag 10 juni in Duiven.
Exalto_Sport_naar_Bondskampioenschap_1 
Lelystad
Bij de regiofinale 5e divisie in Lelystad heeft Noortje Zwaneveld een mooie 10e plaats behaald in een deelnemersveld van 36 turnsters. Ze scoorde het beste op de onderdelen sprong en brug waar zij 13.300 punten wist te behalen.
 
Hoofddorp
‘Exalto Sport turner’ Max Koops heeft zich in Hoofddorp weten te plaatsen voor de finale van het NK turnen heren. Max, turner in de 2e divisie senioren turnde een goede meerkamp. Met een puntentotaal van 67,30 punten miste hij op een haar na het podium. Hij werd uiteindelijk 5e.
 
Zwolle
De halve finale NK acro vond plaats in Zwolle. Van de 31 deelnemende teams konden maar 8 teams zich plaatsen voor het NK. Na de eerste oefening stond het trio van Debbie Leeftink, Else van der Hee en Kim van Bindsbergen 9e. Er volgde dus een spannende tweede deel van de wedstrijd. Na een indrukwekkend goede tweede oefening eindigde deze kanjers uiteindelijk op een mooie 5e plaats. Daarmee is het team met een punten totaal van 47,830 pnt geplaatst voor het NK op 17 juni in Ahoy.
 
Ede
Exalto Sport organiseerde in Ede een spring wedstrijd voor individueel springen voor Senioren en Jeugd. Turners, turnsters en springgroep leden namen ook deel aan deze wedstrijd. In totaal wisten deze leden maar liefst zeven gouden medailles, drie zilveren en negen bronzen medailles in de wacht te slepen! In mooi resultaat van een lange springdag.