Nieuws
Zaterdag 9 juni is HSV (Duitsland) de overtuigende winnaar geworden van het 24e ‘Rabobank Tournament U13’ op sportpark ‘De Wormshoef’. In de finale versloegen zij Royal Antwerp FC uit België met een klinkende 6-1. In de strijd om de 3e plaats won ADO Den Haag van KSC Lokeren.
De prijs voor de beste speler van het toernooi ging naar Leon Opitz van HSV. Het was een absolute lust voor het oog om hem te zien voetballen. Wout Meese van KSC Lokeren werd verkozen tot de beste keeper van het toernooi.
Duitse_topclub_HSV_wint_Rabobank_Tournament_U13
De intensiteit van het toernooi was mede door het warme weer enorm hoog. In de poulewedstrijden ontstonden daardoor verrassingen. Vitesse werd al vroeg in het toernooi verbannen tot de verliezersronde. Dit gold ook voor Go Ahead Eagles, NEC/FC Oss en SBV Excelsior.
Het was een fantastische voetbaldag, vol talent, inzet en emotie. Sportpark ‘De Wormshoef’ stond vol met supporters, die mee waren gereisd met hun teams. Supporters van het Belgische KSC Lokeren en Royal Antwerp FC, alsook de Tsjechische fans van Bohemians Praag zorgden voor een internationale voetbal ambiance.
De U13 van vv Lunteren door in de verliezersronde met penalty’s te winnen van FC Emmen. Dit zorgde ervoor dat de Lunterse jongens om de plaatsen 9 t/m 12 mochten strijden. Met een uiteindelijke 12e plaats zette vv Lunteren een prachtige prestatie neer.