Nieuws
Het tweede tiental heeft ook haar laatste wedstrijd tegen IJmuiden 2 gewonnen. De tegenpartij kwam met negen spelers, waardoor Edwin Loozen aan bord 1 met 2-0 won. Richard Cousijnsen speelde een snelle partij tegen E. Kok en bood in gelijkwaardige stand remise aan en dat betekende 3-1.
Dammers_D.E.S._2_kampioen
De voorsprong werd vergroot door een overwinning van Johan Top. Deze jonge invaller behaalde via een mooi zetje een dam tegen Vince van de Wiele en won even later zijn partij. De remise van Jaap van Hierden sr. tegen teamcaptain Klaas Krijger zorgde voor 6-2.
De tweede invaller Evert Evers zorgde voor de volgende winstpartij door B.v. Bakel hardhandig van het bord te zetten. Robbert Westerink moest aan bord 1 zijn meerdere erkennen in de topscoorsters van de tweede klasse Jaqueline Schouten. Zij bracht via sterk positiespel de spanning terug in de wedstrijd. De remises van Arjan van Galen en Evert v.d. Pol brachten de tussenstand op
10-6.
Jaap Heij kwam in een spectulaire partij niet verder dan remise tegen N. Schouten. De laatste partij eindigde eveneens in remise tussen Henk Timmer en J. van Buuren. Hiermee werd de eindstand 12-8 in het voordeel van D.E.S.
D.E.S. 2 is ongeslagen kampioen geworden met een mooie score van 20 punten uit 10 wedstrijden. Volgend seizoen speelt D.E.S. 2 weer in de landelijke eerste klasse.
 
D.E.S. 1 degradeert naar zwaar seizoen
Het eerste damtiental van D.E.S. heeft met opgeheven hoofd afscheid genomen van de ere-klasse. Dit seizoen waren er een aantal wedstrijden waarbij er meer had ingezeten, maar in het bolwerk Witte v. Moort uit Westerhaar (zaterdag 21 februari) moest D.E.S. zijn meerdere erkennen.
Het ging lange tijd gelijk op tot een 4-4 tussenstand. De vier remises waren van o.a.. Erwin van Hierden tegen Marino Barkel, Harmjan, Rene en Aldert speelden ook netjes remise. Hierna ging het kaarsje voor D.E.S. 1 langzaam uit.
Jaap van Hierden jr. verloor van de Vadim Virny en Henri verloor van Odin Mol.
Ronald v.d. Beek en Henk Klarenbeek zorgden voor de laatste twee punten door beiden remise te spelen. De negen en tiende partij gingen verloren door invaller Arno Bos en Arjen Timmer.
D.E.S. 1 verloor hierdoor zijn laatste ronde met 6-14 van Witte v. Moort en eindigt met een score van drie punten op een elfde plaats in de ere-klasse.