Nieuws
De dames 2 van volleybalvereniging DOS hebben een ijzersterk seizoen bekroond met het kampioenschap. In eigen huis tegen de grootste concurrent, Gemini D5, pakten de dames in een zinderende wedstrijd de volle winst. Met nog één wedstrijd te spelen zijn ze niet meer te achterhalen door de concurrentie.
DOS_D2_ongeslagen_kampioen 
De dames konden rekenen op veel steun in de kampioenskraker. Het publiek haalde alles uit de kast om het Lunterse team te helpen aan de overwinning. En met succes. De bezoekers uit Elst werden overdonderd. DOS pakte met overtuigende cijfers de eerste set. In de tweede set was het iedere keer stuivertje wisselen. Ondanks de spanningen, hielden de Lunterse dames het hoofd koel, en pakten de winst.
In set drie was er complete focus. Gemini liet de dames werken voor iedere punt, maar konden niet voorkomen dat ook set drie in Lunterse winst eindigde. De dames en trainer/coach Bernhard Heije vierden terecht de geweldige prestatie. Om daarna nog één keer hun klasse te onderstrepen, maakten de dames van set vier ook een Lunters feestje.
 
De mix van jeugdige talenten en enkele ervaren dames bleek een gouden combinatie dit seizoen voor D2. Vanaf de eerste wedstrijd werd de koppositie gepakt, die vervolgens niet meer uit handen is geweest. Volgend seizoen mogen de dames hun klasse laten zien in de tweede klasse.