Nieuws
Het eerste damesteam van DOS is de competitie sterk begonnen. Thuis werd de derby tegen BSVO met 3-1 gewonnen. Dat betekent de eerste vier punten voor de dames die dit seizoen hun debuut maken in de eerste klasse.
 
Vorig seizoen behaalden de DOS-dames verrassend het kampioenschap van de tweede klasse. Helaas moest er noodgedwongen afscheid genomen worden van een viertal vaste krachten. Vandaar dat dit seizoen veelal een beroep gedaan wordt op de D2 en de talentvolle meisjes A.
In de wedstrijd tegen BSVO begon DOS de eerste set direct sterk. Van zenuwen leek geen sprake te zijn. De servicedruk lag hoog en BSVO had geen antwoord op de sterke midaanval aan DOS-zijde: 25-21.
De tweede set was een kopie van de eerste set. DOS verdedigde ijzersterk en was net iets scherper dan BSVO. Met 25-21 was ook deze set een prooi voor DOS. In de derde set pakte DOS direct een grote voorsprong dankzij de servicedruk van dames 2-speelster Eline van de Berg. De verdediging van BSVO werd kapot gespeeld en met ruime cijfers, 25-14, trok DOS de winst naar zich toe. In de vierde set verloor DOS de concentratie en ook de vermoeidheid sloeg toe. BSVO zette de Lunterse dames goed onder druk en zo pakte de Otterlose volleybalvereniging een punt waar ze ook recht op had.
 
De volgende wedstrijd is zaterdag 3 oktober. Dan zal DOS uit in Wageningen het opnemen tegen Invicta D1.