Nieuws
Vrijdagavond 2 november en zaterdag 3 november organiseerde RV en PC De Nieuwe Heuvel voor de zesde keer het clubkampioenschap pony’s. Het kampioenschap vond plaats op de thuisbasis van de vereniging, manege De Nieuwe Heuvel te Lunteren. Vrijdagavond werd er gesprongen en op zaterdag werd het onderdeel dressuur afgewerkt. Clubkampioen springen werd Noa Bast. Clubkampioen dressuur werd Thirza Korteweg.
Clubkampioenschappen_2018 
Clubkampioenschap
Het onderdeel springen vond vrijdagavond 2 november plaats. Er werd een klassiek springparcours met barrage gereden op strafpunten. Het parcours werd door een erkende springjury op rijstijl beoordeeld. De dressuurwedstrijd vond zaterdag 3 november plaats. Er werd in handicap gestreden in de klassen B tot en met L1.
 
Clubkampioen springen werd Noa Bast met haar pony Rosa. Deze combinatie realiseerde een foutloze rit. De rijstel werd door de jury beoordeeld met cijfer 85,5. Thirza Korteweg met haar pony Gup werd clubkampioen dressuur. Zij reed een gemiddelde score van 62,66%.
 
RV en PC de Nieuwe Heuvel
Rijvereniging en ponyclub De Nieuwe Heuvel is een bij de hippische sportbond KNHS aangesloten rijvereniging met ongeveer 200 rijdende leden. Thuisbasis is manege
‘De Nieuw Heuvel’ te Lunteren. De vereniging is opgericht op 28 oktober 1978 en heeft tot doel “het beoefenen of doen beoefenen van de paarden- en ponysport in verenigingsverband”, onder andere door het geven van lessen en training.
 
Uitslag clubkampioenschap pony’s 2018
Uitslag dressuur:
1. Thirza Korteweg - Gup - 62,66%
2. Channah Stegeman – Faymira– 61,66 %
3. Demy Groeneveld – Anuschka – 61,50 %
 
Uitslag springen:
1. Noa Bast – Rosa, foutloos – 85,5 stijlpunten
2. Thirza Kortweg – Gup – foutloos – 79 stijlpunten
3. Daphne van Hasselaar– Irene - foutloos, 77,5 stijlpunten