Nieuws
Vrijdagavond 25 september organiseert de commissie ‘Vrienden van Wicherumloo het Wicherumloo Kampioenschap Beachvolleybal voor bedrijven. Bedrijven uit Wekerom e.o. worden hierbij uitgenodigd, om met een team van minimaal zes personen, deel te nemen aan dit gezellige en sportieve evenement. Kosten voor deelname zijn € 100,- per team.
 
Het volleybaltoernooi wordt gehouden aan de Roekelseweg 68 te Wekerom en begint om 19.00 uur. Uiteraard zijn ook niet volleyballers deze avond van harte welkom ‘on the beach’ om de deelnemende bedrijven en spelers aan te moedigen of gewoon gezellig iets te drinken en/of te snacken!
Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 12 september bij Aart v/d Brink (T:0318-461523 / M:06-54930679 / E:fam.van.den.brink@hetnet.nl)
 
En noteert u ook alvast de datum voor de Wicherumloo(p) wandeltocht van 2015 in uw agenda? Deze staat gepland op zaterdag 10 oktober a.s. Hierover volgt later verdere informatie!
 
De opbrengst van deze acties zal worden besteed aan de aankleding van Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Wicherumloo te Wekerom.