Nieuws
In het paasweekend hebben de spelers, van werkatelier ‘GoedGemutst uit Lunteren, een geweldig bijdrage geleverd aan wandel/theater ‘Dolorosa’.
Werkatelier_GoedGemutst_aan_de_wandel
Dit is een creatieve organisatie van maar liefs 150 medewerkers, die met elkaar de paasbood/schap vertellen d.m.v. zang, dans, theateen levende standbeelden. Dit jaar vond het plaats in Nijkerk.
Men kwam ogen en oren te kort van alles wat er te zien en te beleven viel. Michele Peters en Maaike Roor, beide spelers van werkatelier ‘Goedgemutst’, een werkomgeving voor mensen met een verstandelijke beperking, mochten meespelen als levend standbeeld.
“De tranen schieten mij in de ogen, wacht even...”, aldus één van de bezoekers bij het zien van het levende standbeeld van Maaike bij de Goede Herder.
“Natuurlijk mogen zij meespelen!”, reageerde Carla Veldhuis, de creatieve directeur van ‘Dolorosa’. “Juist in deze tijd moeten zij gezien worden! Geweldig dat ze erbij zijn!”
Meer dan 1.400 bezoekers trok het tweedaagse evenemen. Het was dan ook een groot succes, waar nog veel over wordt gesproken!